Felia mea de tort by Nutriționist Victoria Ursu

Cum să-ți faci și respecți propria dietă, dacă nu-ți poți controla poftele alimentare
Citește ACUM Povestea ”Felia mea de tort” și Descoperă cele 4 etape prin care vei găsi soluția echilibrului poftelor alimentare.
Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Victoria Ursu Oficial

Ce vei învăța dacă citești întreaga poveste ”Felia mea de tort”?

Maninca sanatos alaturi de Victoria Ursu
  • Vei cunoaște nevoile ce stau în spatele poftelor alimentare
  • Vei ști să-ți faci propria dietă echilibrată (BONUS: și a familiei tale)
  • Cum să îți adaptezi dieta în viața ta cotidiană
  • Vei alege responsabil felurile de alimente, în orice situații nu te-ai afla
  • Vei înțelege cum să elimini adevăratele cauze care te duc către mâncatul necontrolat
  • Te vei bucura de felul în care arăți și te simți
Despre Victoria Ursu
victoriaursu.com Nutritionist

Sunt nutriționist de 5 ani.

La începutul carierei m-am ocupat mai mult de programele de slăbit pentru că am avut o experiență de 5 ani în fitness fiind antrenor. Acum însă (după studiile în ”Nutriție Clinică și Comunitară” la Universitatea de Medicină și Farmacie Tg Mureș, România), sunt pregătită să răspund cerințelor oamenilor, și anume: susțin traininguri pentru corporații, întocmesc meniuri pentru grădiniță, elaborez diete pentru cei cu afecțiuni grave sau mai puțin grave, la fel și pentru cei ce-și doresc o dietă echilibrată, lucrez cu psihoterapeuți în cazuri de tulburări în alimentație, sunt o persoană publică în materie de nutriție și stil de viață, scriu pentru 3 reviste din Moldova, am câteva proiecte în domeniul educației alimentare.

Sunt fondatorul THEIA – Centru de nutriție (R.Moldova), evenimentului anual ”Primul Forum de Nutriție din Moldova”, co-fondatorul ”Taberei de vară de nutriție și dezvoltare personală pentru copii” din Chișinău și Tg Mureș.

Cred în educația alimentară

Îmi place munca mea. Cred că o altă meserie nu mi se potrivea în-afară de nutriție, medicină și educație. De aceea, le-am legat pe toate împreună.

Un nutriționist oferă oamenilor o calitate mai bună a vieții. Pentru asta trebuie să cunoască fiziologia și psihologia umană, să găsească și încorporeze în diete / planuri alimentare – rețete delicioase din gastronomia modernă, să știe exact de ce are nevoie omul, să plieze pe necesitățile lui cunoscându-i istoricul medical, bagajul genetic, efortul fizic depus, preferințele sau slăbiciunile alimentare, mediul în care locuiește și alte particularități ale vieții lui.

Personal am ales să-i învăț pe oameni să-și echilibreze mesele din alimente simple, de sezon, să-și formeze/reseteze mecanismul foamei, să-și respecte/accepte corpul așa cum este – lucrurile sunt în puterile noastre, iar peste 3000 de oameni cu care am lucrat mi-au confirmat că se poate.

Victoria Ursu Nutritionist
Victoria Ursu Nutritionist

Cum să-ți faci și respecți propria dietă

Citește o poveste plină de conținut despre alimentația echilibrată. Sunt articole neobișnuite, scrise cu dedicație pentru tine.

Citește ACUM Povestea ”Felia mea de tort” și Descoperă cele 4 etape prin care vei găsi soluția echilibrului poftelor alimentare.

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.